Koirantrimmaaja Pirjo Hjelm - trimmaukset Keravalta

Kun haluat varmistaa, että koirasi saa laadukasta ja hellävarausta trimmausta, Pirjo Hjelmin trimmauspalvelu on varma ratkaisu.

Trimmaukset toteutetaan koiralle kuin koiralle turkista ja koosta riippumatta aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Trimmaamme niin pienet sylikoirat kuin suurikokoiset metsästyskoiratkin, trimmauspalvelu toivottaa jokaisen karvakuonon lämpimästi tervetulleeksi.

Koirantrimmaaja Pirjo Hjelm pyytää, että huolehdit koirasi puhtaudesta ennen trimmaukseen tuloa, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä. Myös koiran mahdollisesta aggressiivisesta käyttäytymisestä ja rokotushistoriasta kannattaa kertoa trimmaajalle, jotta trimmaukset saadaan suoritettua turvallisesti alusta loppuun. Esteen sattuessa muista myös peruuttaa varaamasi aika vähintään trimmausta edeltävänä päivänä.

Meihin saat parhaiten yhteyden soittamalla, mutta olet myös erittäin tervetullut vierailemaan trimmaamossamme Keravalla Lahdentiellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa koirallesi laadukas trimmausaika!

Yhteystiedot

Koirantrimmaaja Pirjo Hjelm

Lahdentie 675

04200 KERAVA

09 291 0303 & 040 0423 101

hjelm.pirjo@gmail.com

www.koirantrimmaaja.fi

 

Ajanvaraus mieluiten puhelimitse, kiitos